h1

November

November 17, 2008

first of all HAPPY BIRTHDAY TO ME :P. dah tua dah pun.. 24 taun ( 3/11 ) + happy birthday to sume yg lahir November gak. dah masuk new sem, final year baby but still got 2 more sem nak main2 kat MMU ni. byk gak da berubah.. byk sgt la kot… ramai new face & kalau lepak kat hb3 tu pun cam.. muka2 baru.. class da start like 2 weeks.. da mule rase bahang FYP but at the same time dok pk we all just have like 7 more month nak rase student life before sume grad… haih… tacing2.. now pun da dok umah baru kat Equine Park ( dekat ngn mekdi SK tu ) tp x rase cam nak g mekdi hari2 la kan cam dulu mase dok hostel… rumah baru.. bilik sorang… cam rase best… tp still miss hostel life… cyber tacker… nasi campur hb2.. byk la… tp rumah baru ni best gak laa.. rase tenang jee… eventho jauh sket dr MMU & tak boleh nak bgn lambat2 like kat hostel dulu , mmg konfem la sampai kelas lambat.. bajet this last 2 sem nak be on time… hopefully.. 😀 we’ll da start pump balek kat gym.. gym baru… tp CROWDED gile… last time out x la seramai ni… bagus sebab ade org pakai tp x bagus barang byk da cam rosak n stuff2 x letak balek.. pak arab la ni.. demm uh * hahahhahahha * . lame x tulis blog guna bahsa melayu 😛 tp kali ni wat cam best je.. hahhahaa…. lepas ni tulis lagi kott…. 😉

Advertisements

One comment

  1. Chupp.. ko tua dari aku kee?? lerrr.. ceyhhh… demmn.. slamne nih aku anggap ko sbagai adik je.



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: